Project

40 nieuwe groene appartementen op 15.400m2

Het project dat we op dit moment ontwikkelen heet “Eksterlaar Park”. Een terrein van 15.400 m2 waarop we een 40-tal appartementen realiseren. Op het domein zal een “parkgevoel” heersen, dat wil zeggen dat er veel belang zal worden gehecht aan groen. Daarbovenop ligt het park tussen twee groene longen: het Boekenbergpark en het Te Boelaer park. Nog een troef is de wandelafstand van de appartementen naar bus en tram. Het ligt midden tussen het Rivierenhof en de luchthaven van Deurne. Qua locatie is dit uniek!

De inplanting van het project in de Van den Hautelei.

Dienstverlening aan appartement

Speciaal aan dit project is dat “dienstverlening aan appartement” mogelijk is naar gelang de wensen van de bewoners. Men zou de appartementen kunnen beschrijven als service flats zonder dat de service verplicht is. Of nog: Appartementen met een service optie. De kosten van de dienstverlening zijn dan ook perfect controleerbaar.

Interieur design appartementen Eksterlaarpark

aanpassing mogelijk

De aankoop in de ontwikkelingsfase zorgt ook voor de mogelijkheid om uw appartement aan te passen aan uw wensen.  Zowel wat indeling als functionaliteit betreft hebben wij opties die aangepast kunnen worden aan uw specifieke vragen of wensen.

 Interieur design project Eksterlaarpark

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/4/2/eksterlaarpark.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.