Bereikbaarheid

Tussen 2 parken, aan de belangrijkste verkeers- en openbaar vervoer aders

Het project Eksterlaarpark is uitermate goed gelegen. De appartementen liggen ideaal in het residentiële voorstedelijke gebied van Antwerpen. Het terrein ligt aan de voet van het Boekenbergpark en op wandelafstand van het Te Boelaarpark. Deze twee parken fungeren als groene aders voor de buurt. Het ligt onder het Rivierenhof, met ten oosten Borsbeek en dicht tegen Berchem. Met openbaar vervoer en op- en afritten van alle verbindingswegen op wandelafstand kan je haast geen betere ligging vinden. Verder is er in de nabije omgeving een ziekenhuis, een supermarkt, tal van buurtwinkels en het allereerste openbaar ecologisch zwembad van Antwerpen, in het Boekenberg park.

wat is er allemaal in de buurt?

Uitstekend openbaar vervoer

De halte Van Den Hautelei geeft toegang tot tramlijn 4 en buslijn 19. Tramlijn 14 rijdt via de nationale bank, de groenplaats en de nationalestraat verder naar Hoboken. Bus 19 rijd door Deurne langs het Sportpaleis naar de F. Rooseveltplaats in Antwerpen centrum.

8ed281_d993ddaa386c40d2b66e26e576ff76ea

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/4/2/eksterlaarpark.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.